Aktiv Træning + ActiveFit Shorts + T-Shirt

Posted by Posted ago

AKTIV TRÆNING er din genvej til et sundt og aktivt liv. Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form og sørger for, at du får det maksimale ud af din træning, uanset hvilken form for motion du dyrker. Aktiv Træning giver dig også masser af gode råd om kost, og du får altid tests og anmeldelser af det nyeste træningsudstyr.

Nu kan du bestille: 

  • 3 nr. af Aktiv Træning + ActiveFit Shorts + T-Shirt for 69,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 119 kr.
  • 6 nr. af Aktiv Træning + ActiveFit Shorts + T-Shirt for 169,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 219 kr.
  • 12 nr. af Aktiv Træning + ActiveFit Shorts + T-Shirt for 369,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 419 kr.

Active Fit Shorts og T-Shirt

Et flot sæt i lækkert blødt og åndbart materiale.

Active Fit Shorts
Løbeshorts i særklasse. Bløde og lette løbeshorts fra Active Fit. Der er mesh både på forsiden og på bagsiden, som giver en god åndbarhed. Derudover er der en lille slids på siden, som sikre dig god bevægelsesfrihed.
Shortsene fra Active Fit egner sig særdeles godt til de længere løbeture, men kan også anvendes på kortere intervalture. Indbygget indertights i shortsene, som beskytter imod slidsår og giver en behagelig pasform. Samtidig er shortsene rigtig praktiske med almindelige lommer og små lynlåslommer, som kan holde på de vigtigste små sager under turen såsom nøgler, kort, osv.


Active T-Shirt
Den kortærmede Active Fit T-shirt er lavet i lækkert design og i blødt åndbart materiale.
Forsiden er i lysegrå melange. Ryggen er koksgrå med mesh og hjælper derfor luftcirkulationen i gang og giver naturlig bevægelsesfrihed, så du er komfortabel og fokuseret lige fra opvarmning til nedkøling.
Værdi: 499

Se dit abonnement tilbud på Aktiv Træning her