Bil Magasinet + VEEGO weekendtaske

Posted by Posted ago

u kan du bestille 2, 3 eller 8 numre af Bil Magasinet + VEEGO weekendtaske fra kun 99,00 kr. + 39,00 kr. i porto og eksp.

2 nr. af Bil Magasinet + VEEGO weekendtaske for 99 kr. + 39 kr. i porto og eksp. I alt 138 kr.

3 nr. af Bil Magasinet + VEEGO weekendtaske for 139 kr. + 39 kr. i porto og eksp. I alt 178 kr.

8 nr. af Bil Magasinet + VEEGO weekendtaske for 299 kr. + 39 kr. i porto og eksp. I alt 338 kr.

OM BILMAGASINET: 

Bil Magasinet handler om biler. Kort og godt. Om at købe bil og om at leje bil, men først og fremmest om at have det sjovt med sin bil. Vi kommer rundt om det hele og skriver altid med en glødende entusiasme. Bil Magasinet er Danmarks bilblad nummer 1, uanset om du går efter de hurtige nyheder, de eksotiske features eller de grundige tests. 

Vi tager altid udgangspunkt i vores læsere, og leverer hver måned markedets største og mest grundige testsektion, hvor vi giver vores bud på de bedste køb, samt dybdegående brugt-test af særligt interessante biler.

VEEGO weekendtaske

En weekendtaske er evigt praktisk. Den er god til en forlænget weekend, den er et perfekt alternativ til håndbagagekufferten på flyet og kan sågar bruges som træningstaske.

Er du ude efter en flot og robust taske i god kvalitet, så er denne lækre weekendtaske fra VEEGO et glimrende valg. Den er flot designet i gode, solide materialer, hvilket gør den rigtig god både som weekendtaske og som rejsetaske på længere ture.

Tasken er udstyret med solide remme og en kraftig lynlås samt en lille udvendig lomme. En rigtig god og rummelig taske med praktiske detaljer som gør weekendturen eller ferien en lille smule nemmere.

Værdi: 699,-

Bestil et abonnement på Bil Magasinet her