Digital FOTO + Fjernbetjent fotostativ

Posted by Posted ago

Digital FOTO er det eneste magasin, der dækker digitalfotografering fra A-Z. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf, får du masser af inspiration, vejledning og tips og tricks til at få perfekte digitale billeder.

Hvert nummer er fyldt med inspiration, interviews med de bedste fotografer, guideartikler der viser, hvordan man tager fantastiske billeder, kurser i billedbehandling, test af kameraer, objektiver og andet fotogrej, brevkasse og meget mere.

Netop nu kan du bestille:

  • 2 nr. af Digital FOTO + Fjernbetjent fotostativ for 59,50 kr. + 49,50 kr. porto og eksp. I alt 109 kr. 
  • 8 nr. af Digital FOTO + Fjernbetjent fotostativ for 299,50 kr. + 49,50 kr. porto og eksp. I alt 349 kr. 

Fjernbetjent fotostativ

Nu kan du tage dine billeder til helt nye højder med dette smarte fjernbetjente fotostativ. Det passer perfekt til både din telefon, dit actionkamera og til den lette kameraudrustning.

Den medfølgende fjernbetjening kan via Bluetooth tage billeder trådløst, så du selv kan være med på billederne. Det fjernbetjente fotostativ sikrer også knivskarpe billeder i svagt lys og forrygende timelapse-optagelser med mobilen. Mulighederne er mange.

Stativet består af både en selfiestang og et bordstativ med smart kuglehoved, og når de to dele sættes sammen, har du et tredje stativ på 150 cm klar til de fleste opgaver. Efter brug kan stativet nemt foldes sammen og fylder næsten ingenting i tasken.

Du får også en universal holder med til mobiltelefonen, så den nemt kan monteres på stativet. Holderen passer til alle mobiler.

Værdi 349,-

Få et tilbud på et Digital FOTO abonnement her og få en gave