Gør det Selv + Vinkelsliber fra Tech-Pro (abonnement tilbud)

Posted by Posted ago

Gør det selv- Nordens bedste gør det selv-blad!

Gør det selv-folket har det sjovere end andre mennesker. De får masser af arbejdsglæde, og de sparer en masse håndværkerudgifter. Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan – trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang – vi er med dig hele vejen.

Netop nu kan du bestille:

2 nr. af Gør Det Selv + Vinkelsliber fra Tech-Pro for 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.

5 nr. af Gør Det Selv + Vinkelsliber fra Tech-Pro for 199 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 248 kr.

10 nr. af Gør Det Selv + Vinkelsliber fra Tech-Pro for 399 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 448 kr.

Vinkelsliber fra Tech-Pro

Kraftig vinkelsliber på 600 W fra Tech-Pro

Skær vandrøret over, tilpas tagrenden, slib betongulvet og skær fliserne til på sekunder! Vinkelsliberen fra Tech-Pro klarer det hele.

Vinkelslibere arbejder med 12.000 omdrejninger i minuttet, og med en vægt på bare 1,56 kilo er den let at håndtere.Ledningen er 2 meter lang og sikrer, at du har rækkevidde nok til aldrig at løbe tør for strøm under arbejdet.

Til vinkelsliberen medfølger 2 skæreskiver samt et ekstra håndtag, der kan placeres i 3 forskellige positioner. På den måde er du sikret altid at kunne anvende vinkelsliberen i den mest optimale og sikre arbejdsstilling.

Vinkelsliberen kan bruges til et hav af opgaver ud over at skære og slibe. Med en keglebørste er det ingen sag at fjerne rust, maling og meget mere. Sætter du en fræseforsats på, fjerner du nemt fuger mellem murstenene eller fræser riller i væggen til rør og kabler. Og med et kopbor er du klar til at lave huller i fliser og tegl.

Kort sagt er vinkelsliberen et ekstremt alsidigt værktøj, du vil bruge igen og igen.

Værdi: 499 kr.

Få dit tilbud på Gør det selv her