Illustreret Videnskab + VINYL TECH BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

Posted by Posted ago

Illustreret Videnskab

Bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig. Tag med på opdagelsesrejse – fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs.

Som abonnent får du ikke alene bladet, men også adgang til en hel række digitale tjenester, bl.a. vores store artikelarkiv, e-magasiner og video site.

 

Nu kan man bestille:

 

2 nr. af Illustreret Videnskab + VINYL TECH BLUETOOTH HOVEDTELEFONER for 59,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 99 kr.

 

6 nr. af Illustreret Videnskab + VINYL TECH BLUETOOTH HOVEDTELEFONER for 159,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 199 kr.

 

VINYL TECH BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

Værdi 399,-

• Ren trådløs lyd via Bluetooth 4.2

• Behagelige at have på i mange timer

• Nemme at have med på farten

Lækker trådløs on-ear hovedtelefon med klar og detaljerig lyd, så du kan nyde din musik, podcast eller lydbog i fred og ro. Bluetooth 4.2 giver dig den bedst mulige trådløse lyd. Sættet har ørepuder i blødt skum og kan sidde på hovedet i mange timer ad gangen uden at genere. Løber batteriet tør for strøm, kan du tilslutte det medfølgende kabel og lytte videre. Med den indbyggede mikrofon besvarer du let opkald fra din mobiltelefon. Hovedtelefonerne kan klappes helt sammen i den medfølgende stofpose, så de fylder så lidt som muligt i din taske.

Et sæt solide hovedtelefoner med en kraftfuld lyd, som leverer soundtracket til din dag.

Få et godt tilbud på et Illustreret Videnskab abonnement her