Komputer for alle + 2-i-1 højttaler til tablet og mobil

Posted by Posted ago

Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Som abonnent på Komputer for alle, får du 50 GB gratis backup, mulighed for gratis at oprette din egen hjemmeside samt adgang til vores populære “Spørg os forum”, hvor du kan få råd, hjælp og vejledning af vores faste eksperter.

Nu kan du vælge mellem: 

  • 2 nr. af Komputer for alle + 2-i-1 højttaler til tablet og mobil for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
  • 6 nr. af Komputer for alle + 2-i-1 højttaler til tablet og mobil for 199,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 249 kr.

2-i-1 højttaler til tablet og mobil

Tag musikken, podcasten og en god film med dig overalt med denne trådløse højttaler, som du samtidig kan bruge som holder til din tablet eller telefon. Højttaleren giver en overraskende kraftigt og nuanceret lyd, og er derfor eminent til at levere musik i sommerhuset, haven, båden eller blot hjemme i stuen. Du får en flot designet højttaler, der har mange fine detaljer og brugbare funktioner:

– Trådløs Bluetooth-teknologi til afspilning af lyd fra pc, mobiltelefon og tablet

– Holderen sikrer, at din tablet står stabilt, mens du fx ser en god film

– 4 timers afspilning på én opladning

– Stereo-højttaler, der også virker med Minijack-stik

– Opladning via micro USB-kabel

– Solide gummifødder sikrer, at enheden ikke skrider

Værdi: 499 kr.

Vælg dit tilbud på et Komputer for alle abonnement her