Komputer for alle + 360 graders overvågningskamera

Posted by Posted ago

Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Som abonnent på Komputer for alle, får du 50 GB gratis backup, mulighed for gratis at oprette din egen hjemmeside samt adgang til vores populære “Spørg os forum”, hvor du kan få råd, hjælp og vejledning af vores faste eksperter.

Nu kan du vælge mellem: 

  • 2 nr. af Komputer for alle + 360 graders overvågningskamera for 59,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.
  • 3 nr. af Komputer for alle + 360 graders overvågningskamera for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
  • 6 nr. af Komputer for alle + 360 graders overvågningskamera for 199,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 249 kr.

360 graders overvågningskamera

Hold øje med dit hjem på din smartphone.

360° vinklen giver fuldt overblik over hvad der sker i rummet.

Motion detection, giver besked på din smartphone ved indbrud.

Nu er det slut med at bekymre dig, når du forlader dit hjem. Hold øje med ubudne gæster eller kæledyr, som er alene hjemme, med et praktisk 360 graders overvågningskamera.IP-overvågningskameraet giver dig en større sikkerhed og tryghed, når du er væk hjemmefra. 360° vinklen sørger for, at du har fuldt overblik over, hvad der sker i rummet. Kameraet har indbygget bevægelsessensor, som automatisk registrerer hvis noget bevæger sig foran linsen. Du kan endda indstille kameraet til at give dig besked på din smartphone, når det registrerer bevægelse. Ved at indsætte et hukommelseskort af typen MicroSD i kameraet, kan appen på din telefon afspille optagede videoer.

Kameraet er flot og funktionelt designet og har kun ganske få fysiske knapper og tilslutninger. Det er let at kontrollere overvågningskameraet, da du styrer alle funktioner fra en tilhørende app på din smartphone. Virker både på iPhone og Android-telefoner.

Værdi: 599 kr.

Vælg et tilbud på Komputer for alle her