Magasinet Liv + Royal Copenhagen skål

Posted by Posted ago

Magasinet Liv opdaterer, underholder og inspirerer kvinder på en ærlig og personlig måde. Vi giver indsigt og fordybelse – vi hylder livet og mulighederne. Vi deler vores historier om erfarne, seje, no bullshit, modne kvinder, som har et liv i rygsækken og et liv foran sig. Her er ingen hurtige mirakelkure eller artikler, der kun ridser lidt i overfladen, men i stedet solid og inspirerende viden.

5 nr. af Magasinet Liv + Royal Copenhagen skål for 199 kr. + 59 kr. i porto og eksp. I alt 258 kr.
8 nr. af Magasinet Liv + Royal Copenhagen skål for 299 kr. + 59 kr. i porto og eksp. I alt 358 kr.
12 nr. af Magasinet Liv + Royal Copenhagen skål for 449 kr. + 59 kr. i porto og eksp. I alt 508 kr.

Royal Copenhagen skål
Med Elements er der foretaget et dyk ned i Royal Copenhagens skattekiste for at skabe et nyt design, der kan udtrykke en mere moderne livsstil.
Louise Campbell står bag det banebrydende design, hvor hun har lånt den elegante perlekant fra Flora Danica og Musselmalet Halvblonde, ligesom Musselmalet Riflet også har lånt riflerne ud til lejligheden. Denne overraskende brug af de klassiske elementer fra Royal Copenhagen på det helt hvide porcelænsstel giver hver del et sofistikeret, men også
karakteristisk udtryk. Brug Hvid Elements alene eller som basis-stel, og kombiner det med Multifarvet Elements og Blå Elements for at skabe et unikt udtryk.


Størrelse 18 cm og rumindhold 78 cl.
Værdi 229 kr.

Få et tilbud på et Magasinet Liv abonnement her