Gør Det Selv + Værktøjspakke

Gør det selv- Nordens bedste gør det selv-blad!

Gør det selv-folket har det sjovere end andre mennesker. De får masser af arbejdsglæde, og de sparer en masse håndværkerudgifter. Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan – trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang – vi er med dig hele vejen.

Værktøjspakke

Værdi: 449 kr.

2 x winbags
Løft tunge døre, vinduer, hårde hvidevarer og møbler på plads med et snuptag! Her får du 2 effektive og oppustelige kiler, som er uundværlige, når du skal skal montere og justere vinduer og tunge døre. Men de 2 smarte winbags kan bruges til meget mere. De giver nemlig også en hjælpende hånd, når du bare skal justere fødderne på dine hårde hvidevarer og tunge møbler.

3D-vinkel
Den smarte 3D-vinkel er genial, når du skal mærke op, inden du saver. Hvadenten du skal save i præcise vinkler, markere identiske mål rundt om en stolpe, eller lave lange præcise snit i gulvbrædder, er 3D-vinklen det perfekte måleværktøj. Derudover kan du også bruge den til nemt at måle tykkelser på bor og plugs.

Teleskoplygte
Tænd, fold ud og drej hovedet. Nu kan du nemt lyse helt nede bagerst i motorrummet og på andre utilgængelige steder og se præcis, hvad der sker. Og skulle du være så uheldig at tabe en skrue, en bit eller et tungt sæt nøgler, så kan du bruge lygtens indbyggede magnet til at samle op med.

Få 2 nr. af Gør det Selv + Værktøjspakke + Fuld adgang til app og webside