Komputer for alle + Bluetooth-clockradio med trådløs opladning

Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Som abonnent på Komputer for alle, får du 4 GB gratis backup, mulighed for gratis at oprette din egen hjemmeside samt adgang til vores populære “Spørg os forum”, hvor du kan få råd, hjælp og vejledning af vores faste eksperter.

Nu kan man bestille:

  • 2 nr. af Komputer for alle + Bluetooth-clockradio med trådløs opladning for 149 kr. inkl. levering.  

Bluetooth-clockradio med trådløs opladning

Værdi: 499 kr.
Denne smarte clockradio er svær at undvære, da den har utallige funktioner:
Foruden at lytte til radiostationer har du også mulighed for at afspille din egen yndlingsmusik eller høre en god lydbog, da du kan tilkoble din telefon via Bluetooth.

Med knapperne på radioen kan du sætte musikken på pause, springe en sang over eller skrue op, når du ikke har din telefon på dig.
Derudover har clockradioen indbygget trådløs opladning. Det betyder, at du blot skal lægge telefonen på toppen af radioen og så oplades den. Understøtter din enhed ikke trådløs opladning, kan USB-stikket på bagsiden benyttes til opladning.

Som enhver anden clockradio får du her også en indbygget alarm og vækkefunktion.

Tilkobler du din telefon til radioen via Bluetooth, har du også mulighed for at besvare opkald via radioen. Det kan være meget brugbart, hvis du ikke har hænderne fri – f.eks. i køkkenet eller i skuret.

Ringer telefonen, kan du besvare opkaldet via en af knapperne, og dernæst kan du blot tale – så fanger den indbyggede mikrofon din stemme, og du kan høre din samtalepartner i radioens højttaler.

Du finder dit Komputer for alle abonnement tilbud her