BO BEDRE + Kay Bojesen elefant mini

BO BEDRE – Danmarks største og bedste boligblad om indretning, design og shopping til boligen! Det er i BO BEDRE, du får overblik over det nyeste design både herhjemme og i udlandet, og det er også med BO BEDRE, du kommer indenfor i de mest spændende danske og udenlandske boliger. BO BEDRE er til alle, der drømmer om at skabe et godt og inspirerende hjem. 
Netop nu kan du bestille: 

6 numre af Bo Bedre + Kay Bojesen elefant mini for kun 458 kr. inkl. levering.

Kay Bojesen elefant mini

Værdi: 699,95 kr.

Elefanten kom oprindeligt til verden i 1953 og er en del af Kay Bojesens familie af trædyr, der både tiltaler fantasifuld leg samt er design, der står flot i hjemmet. Denne søde mini elefant er det nyeste medlem af Kay Bojesens elefant-familie.

Kay Bojesen elefanten er perfekt til designelskeren, men også perfekt som indretningselement i hjemmet, hvor den vil sprede glæde og liv i stuen, på børneværelset eller lige præcis der, hvor du vælger at sætte den.

Kay Bojesen elefanten er en klassiker og en kær ven, der flytter med gennem hele livet – lige fra børneværelset til at blive et elsket designikon i egen bolig.

Her får du mulighed for at få c i størrelsen mini som måler 9,5 cm i højden.

Elefanten er fremstillet i ubehandlet eg og der er kun anvendt ansvarligt produceret træ fra FSC® certificerede plantager.

Massivt træ tåler ikke direkte sollys eller direkte varmepåvirkning, fx fra brændeovn eller placering tæt på radiator. Dette kan misfarve og udtørre træet og forårsage revner.

Bestil BO BEDRE og en Kay Bojesen elefanten mini her