BO BEDRE + Nordic trådløse hovedtelefoner & højtaler

Nordic trådløse hovedtelefoner + Nordic trådløs højtaler

Nordic trådløse hovedtelefoner

Eksklusive, trådløse on-ear hovedtelefoner i smukt design og god kvalitet, så du kan nyde din musik, lydbog o. lign. i fred og ro. Hovedtelefonerne er behagelige at have på og designet i et strømlinet, let design som sidder godt på hovedet og sikrer at støj holdes ude og lytte-oplevelsen bliver en ren fornøjelse.

  • Du slipper for den irriterende ledning, som sætter sig fast overalt, når du er på farten. Det indbyggede batteri giver dig op til 12 timers afspilning på en enkelt opladning.
  • Hovedtelefonerne er designet i en flot gråblå farve og ørekopperne er drejbare, så de er nemme at lægge i tasken, når du ikke bruger dem.
  • Hovedtelefonerne har en intuitiv touch-brugerflade som gør det nemt at styre bl.a. musikken, men som også gør det nemt at besvare eller afvise telefonopkald.

Værdi 599,-

Tale-/spilletid: ca. 11-12 timer, så du kan nyde musik det meste af dagen

Automatisk og nem parring via Bluetooth

Der medfølger opladningskabel og manual Nordic trådløs højtaler

Trådløs højtaler i et enkelt og minimalistisk design som glider flot ind i indretningen i dit hjem. Det rene design på højtaleren blødes op af tekstil i en flot lysegrå nuance på fronten, som gør det nemt at finde en plads til den i dit hjem uanset om det er i stuen, soveværelset eller på kontoret.

  • Kompakt og kraftfuld højtaler i en god kvalitet, så du får en god lytte-oplevelsen uanset om du gerne vil høre musik, lydbog eller lign.
  • Musikken styres direkte via bluetooth på din smartphone
  • Der er mikrofon i højtaleren, så du kan modtage telefonopkald via højttaleren

Værdi DKK 449,-

Spilletid: ca. 10 timer, så du kan nyde musik det meste af dagen

Automatisk og nem parring via Bluetooth

Der medfølger opladningskabel, AUX kabel og manual

Få et BO BEDRE abonnement tilbud og en velkomstgave her