Aktiv Træning + Craft Pullover

AKTIV TRÆNING er din genvej til et sundt og aktivt liv. Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form og sørger for, at du får det maksimale ud af din træning, uanset hvilken form for motion du dyrker. Aktiv Træning giver dig også masser af gode råd om kost, og du får altid tests og anmeldelser af det nyeste træningsudstyr.

 

Nu kan du bestille: 

3 nr. af Aktiv Træning + Craft  Pullover Blå str. M for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.

6 nr. af Aktiv Træning + Craft  Pullover Blå str. M for 199,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 249 kr.

12 nr. af Aktiv Træning + Craft  Pullover Blå str. M for 399,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 449 kr.

 

Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement og kan til enhver tid opsige det. Aktiv Træning udkommer 12 gange om året.

 

Craft  Pullover Blå str. M – XL

Værdi: 599,00

Craft har lavet sportstøj siden 1973. Fra dag ét har det svenske mærke haft stort fokus på tøjets ydeevne og funktionalitet, og det ses tydeligt i denne lækre træningstrøje, som vi lige nu kan tilbyde sammen med Aktiv Træning. Den langærmede træningstrøje er lavet i et let, blødt og elastisk materiale, der følger alle dine bevægelser helt suverænt. Komforten er i top, og trøjen byder på maksimalt åndbarhed og svedtransport, ligesom den er fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen. Det betyder, at du kan bruge den til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven, træning i fitnesscenteret eller på løbeturen. Her er den på de kolde dage suveræn som et ekstra lag under løbejakken, men den kan også sagtens bruges alene, når vejret tillader det.

Trøjen er udstyret med en lang lynlås foran, hvilket giver stor mulighed for masser af ventilation. Og hvis du bruger den en kølig morgen eller aften, kan den lynes helt op, så den høje hals danner en dejlig krave. Her er en fin detalje i øvrigt, at lynlåsen bliver gemt under en lille stofkappe, så den ikke napper eller kradser på halsen. Ærmerne er lavet som såkaldte Raglan-ærmer. Det betyder, at du undgår en generende syning i armhulen, der ellers nemt kan gnave, når du svinger armene. En anden fin detalje finder man i enden af ærmerne. De er nemlig designet, så de går ud over håndryggen, hvilket er dejligt, da det ellers er et sted, man nemt kan blive kold. Vi er sikre på, at du bliver ligeså begejstret for trøjen, som vi selv er.

Få et godt tilbud på Aktiv træning her