Aktiv Træning + Vintertræningspakke med LED reflekser

3 nr. af Aktiv Træning + Vintertræningspakke med LED reflekser for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.  I alt 149,00 kr. Abonnementet betales for 3 numre ad gangen til i alt 209,85 kr. (69,95 kr. pr. nummer)

6 nr. af Aktiv Træning + Vintertræningspakke med LED reflekser for 199,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.  I alt 249,00 kr. Abonnementet betales for 3 numre ad gangen til i alt 209,85 kr. (69,95 kr. pr. nummer)

Aktiv Træning
AKTIV TRÆNING er din genvej til et sundt og aktivt liv.Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form og sørger for, at du får det maksimale ud af din træning, uanset hvilken form for motion du dyrker. Aktiv Træning giver dig også masser af gode råd om kost, og du får altid tests og anmeldelser af det nyeste træningsudstyr.

Vinter træningspakke med LED reflekser
Vinterpakken fra Active Fit består af handsker, hue og en buff, så du kan holde dig varm på de kolde træningsdage. De svedtransporterende løbehandsker med reflekslogo giver dig en rigtig god beskyttelse mod vejr og vind. Huen er også i et svedtransporterende stof og tørrer hurtigt. Vinterpakken indeholder desuden en buff, som er et multianvendeligt halsrør. Derudover får du 2 LED lys reflekser, en til din arm og en til din hæl, de garanterer, at du bliver set på lang afstand. De er gode til vinter- og aftenløbeturen. Værdi: kr. 400,-

Vælg dit abonnement på Aktiv Træning her