BO BEDRE + Adax skuldertaske

BO BEDRE – Danmarks største og bedste boligblad om indretning, design og shopping til boligen! Det er i BO BEDRE, du får overblik over det nyeste design både herhjemme og i udlandet, og det er også med BO BEDRE, du kommer indenfor i de mest spændende danske og udenlandske boliger. BO BEDRE er til alle, der drømmer om at skabe et godt og inspirerende hjem.

Netop nu kan du bestille:
5 numre af Bo Bedre + Adax skuldertaske for kun 358,00 kr. inkl. levering.

Adax skuldertaske

Værdi: 699 kr.

Adax er kendt for produkter af høj kvalitet og smukt design. Her får du mulighed for at få en klassisk og enkel skuldertaske fra Adax i en lille størrelse, der er perfekt til både hverdag og fest. Den perfekte størrelse, når du blot skal have de vigtigste småting med.

  • Tasken er fremstillet af læder i høj kvalitet.
  • Indvendigt består tasken af et rum samt en lynlåslomme, hvilket gør det let at have overblik over sine småting. Derudover er der indvendigt fire rum til kreditkort. Tasken lukkes med lynlås.
  • Tasken kommer med skulderrem, som både er aftagelig og justerbar. Dette gør at du både kan bruge tasken som den klassiske skuldertaske, men også som clutch, hvis du tager skulderremmen af.
  • Vælg mellem sort eller cognac.

Størrelse: Bredde: 18 cm. Højde 13,5 cm. Dybde 5 cm.

Bestil at tilbudsabonnement på BO BEDRE her