BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

BO BEDRE – Danmarks største og bedste boligblad om indretning, design og shopping til boligen! Det er i BO BEDRE, du får overblik over det nyeste design både herhjemme og i udlandet, og det er også med BO BEDRE, du kommer indenfor i de mest spændende danske og udenlandske boliger. BO BEDRE er til alle, der drømmer om at skabe et godt og inspirerende hjem. 

Netop nu kan du bestille: 

  • 6 nr. + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr. + 59 kr. i porto og ekspedition
  • 8 nr. + Kay Bojesen turtelduer kun 499 kr. + 59 kr. i porto og ekspedition
  • 12 nr. + Kay Bojesen turtelduer kun 599 + 59 kr. i porto og ekspedition

Kay Bojesen turtelduer

Værdi: 649,95 kr.

Kay Bojesen og BO BEDRE har i samarbejde lavet denne limited edition af Kay Bojesens ikoniske turtelduer i anledning af BO BEDREs 60 års jubilæum.

Turtelduerne er oprindeligt tegnet af Kay Bojesen i 1950’erne. Her får du mulighed for at få en limited edition som er produceret i et begrænset antal kun til BO BEDRE.
Turtelduerne kommer i en pakke med to, og er dekorative både på skrivebordet, i soveværelset eller i stuen, som en lille påmindelse om kærlighed.
Kay Bojesen turtelduerne er skabt af bøgetræ og er omhyggeligt malet. Der er kun anvendt ansvarligt produceret træ fra FSC® certificerede plantager.
Massivt træ tåler ikke direkte sollys eller direkte varmepåvirkning, fx fra brændeovn eller placering tæt på radiator. Dette kan misfarve og udtørre træet og forårsage revner.
Materiale: Malet bøg
Mål: Bredde 9,5 cm. Højde: 9 cm. Dybde: 5 cm.
Antal: 2 stk.

Vælg dit BO BEDRE abonnement tilbud her og få Kay Bojesen turtelduer i velkomstgave