Bookbeat DK – Prøv 1 måned gratis

BookBeat er en digital abonnementtjeneste for lyd- og e-bøger i din telefon eller tablet. Du kan vælge mellem tre forskellige pakker og finde den, der passer bedst til dig. For 79 kr. om måneden kan du med Basic-pakken lytte i op til 20 timer hver måned. Med Standard-pakken til 109 kr./måned får du helt op til 100 timers lytning, og med Premium til 149 kr./md. får du adgang til ubegrænset lytning og læsning af mere end 200.000 bøger.

Med en familiekonto kan op til fem personer dele samme BookBeat-konto. For hver profil du tilføjer, betaler du kun 49 kr. ekstra om måneden. Du kommer nemt i gang ved at registrere dig på vores hjemmeside www.BookBeat.dk, og efterfølgende kan du tilføje yderligere profiler, hvis du ønsker det. Derefter downloader du BookBeat-appen til din mobil eller tablet, og så kan du begynde at lytte. Du kan når som helst opsige dit abonnement.

Med vores streamingtjeneste får du adgang til mere end 200.000 bøger. Du vælger selv, om du vil streame bøgerne eller downloade dem, så du kan lytte offline. Offlinelytning er perfekt, når du er på farten og ikke har adgang til mobildata eller wi-fi. BookBeat understøttes også af både Apple Carplay og Apple Watch.

Vores mål er, at gøre det så let som muligt for alle at finde og nyde sine yndlingsbøger.

Prøv BookBeat i 1 måned, gratis