Digital FOTO + 3 objektiver til mobilen (abonnement tilbud)

Digital FOTO er det eneste magasin, der dækker digitalfotografering fra A-Z. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf, får du masser af inspiration, vejledning og tips og tricks til at få perfekte digitale billeder.

Hvert nummer er fyldt med inspiration, interviews med de bedste fotografer, guideartikler der viser, hvordan man tager fantastiske billeder, kurser i billedbehandling, test af kameraer, objektiver og andet fotogrej, brevkasse og meget mere.

Netop nu kan du bestille:

  • 2 nr. af Digital FOTO + 3 objektiver til mobilen for 49 kr. + 49 kr. porto og eksp. I alt 98 kr. 
  • 8 nr. af Digital FOTO + 3 objektiver til mobilen for 299 kr. + 49 kr. porto og eksp. I alt 348 kr. 
  • 18 nr. af Digital FOTO + 3 objektiver til mobilen for 599 kr. + 49 kr. porto og eksp. I alt 648 kr. 

3 objektiver til mobilen

– Med de 3 objektiver til mobilen bliver dine billeder endnu flottere!

Med et objektivsæt til din mobiltelefon kan du få spændende billeder, som ellers ikke er mulige med mobilkameraet alene. Her får du både vidvinkel, makro og fiskeøjeobjektiv, som let monteres på alle typer kameratelefoner.

Makroobjektivetet gør mobilbilleder rigtig spændende. Her vil du kunne fokusere helt tæt på og få fat i de helt små detaljer i motivet. Så kan du tage flotte nærbilleder af myrer i skoven og blomster i haven.

Vidvinkelobjektivet øger vinklen for kameraets objektiv, så du får mere med i billedet. Så kan du tage flotte landskabsbilleder med mobilen.

Fiskeøjeobjektivet giver sjove muligheder for den kreative mobilfotograf. Tag sjove og anderledes billeder og se verden som en fisk!

Med de tre objektiver har du altid et kamera på lommen, der gør dig klar til at tage professionelle billeder. Det er nemt at montere objektivet på mobiltelefonen, og det kan let sidde fast over en telefon med et mobilcover monteret. Den lille klemme sidder godt fast på telefonen, og de tre objektiver skrues fast med et solidt gevind. Objektiverne virker på alle smartphones.

Værdi: 399,-

Få et tilbud på et Digital Foto abonnement her