Digital FOTO + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen

Digital FOTO er det eneste magasin, der dækker digitalfotografering fra A-Z. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf, får du masser af inspiration, vejledning og tips og tricks til at få perfekte digitale billeder.

Hvert nummer er fyldt med inspiration, interviews med de bedste fotografer, guideartikler der viser, hvordan man tager fantastiske billeder, kurser i billedbehandling, test af kameraer, objektiver og andet fotogrej, brevkasse og meget mere.

Netop nu kan du bestille:

  • 2 nr. af Digital FOTO + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen for 99 kr. + 49 kr. porto og eksp. I alt 108,00 kr. 
  • 8 nr. af Digital FOTO + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen for 299 kr. + 49 kr. porto og eksp. I alt 348,00 kr.  

Bluetooth gimbal til mobiltelefonen

  • Smart gimbal-stabilisator til mobiltelefonen
  • Optager flotte videoer helt uden rystelser
  • Kan fjernbetjenes via Bluetooth
  • Fungerer også som stativ til billeder og video
  • Nem at have med på turen


Nu er det endelig slut med rystede og uskarpe billeder og videoer lavet med telefonen. Løsningen er denne smarte gimbal-stabilisator, som er eminent til at holde din smartphone i ro, når du filmer. Du får flotte optagelser i glidende bevægelser og helt uden rystelser.


Placér blot din telefon i holderen øverst på gimbal-stabilisatoren, og tænd for den indbyggede lydløse motor. Gimbal-stabilisatoren finder nu automatisk balancen med din telefon og sikrer, at den altid holder sig stabil, mens du bevæger dig, uanset om skærmen er vandret eller lodret. Gimbal-stabilisatoren kan udvides i længden, så du fx kan filme dig selv og dine omgivelser på ferien.


En lille smart fjernbetjening giver mulig for at tage stillbilleder eller video på afstand af telefonen, så du selv kan komme med på billederne, eller hvis du vil fjernbetjene kameraet for at komme tæt på fx dyr.

Værdi: 649 kr.

Bestil et abonnement på Digital Foto her og få en Gimbal i velkomstgave