Digital FOTO + Professionel kikkert

Digital FOTO er det eneste magasin, der dækker digitalfotografering fra A-Z. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf, får du masser af inspiration, vejledning og tips og tricks til at få perfekte digitale billeder.

Hvert nummer er fyldt med inspiration, interviews med de bedste fotografer, guideartikler der viser, hvordan man tager fantastiske billeder, kurser i billedbehandling, test af kameraer, objektiver og andet fotogrej, brevkasse og meget mere.

Netop nu kan du bestille:

2 nr. af Digital FOTO + Professionel kikkert 99 kr. + 49 kr. porto og eksp.  

8 nr. af Digital FOTO + Professionel kikkert for 299 kr. + 49 kr. porto og eksp. I alt 348,00 kr.  

Professionel kikkert

Værdi 850,-

Redaktionen anbefaler:
Kraftig kikkert til fotografen

Med en god kikkert kan du nemt spotte alle motiver som fx fugle på lang afstand.

Kikkerten fra Mitilux er netop kommet i en ny og stærkt forbedret version. Den forstørrer 8x, så du kan opdage dyr og andre motiver på afstande, som dine øjne aldrig ville kunne klare uden hjælp. Med en objektivdiameter på 40 mm er kikkerten også lysstærk, så den kan bruges i tusmørket. Den er gummiarmeret, har indbygget beskyttelse af frontlinserne og kan justeres til brug både med og uden briller. Der er gevind, så du kan montere den på dit kamerastativ for et helt roligt udsyn, og så får du med Mitilux 8X40 en robust følgesvend med fokusknap og et synsfelt på intet mindre end 149 meter på 1000 meters afstand. Kompakt design sikrer, at kikkerten nemt kan være i kameratasken.

Taske, rem og linsebeskyttere medfølger.

Størrelse: 180 mm x 55 mm x 145 mm (B x H x D), vægt: 727 gram

Få et tilbud på Digital FOTO her og få en velkomstgave