Gør Det Selv + Damprenser (abonnement tilbud)

Gør det selv- Nordens bedste gør det selv-blad!

Gør det selv-folket har det sjovere end andre mennesker. De får masser af arbejdsglæde, og de sparer en masse håndværkerudgifter. Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan – trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang – vi er med dig hele vejen.

Netop nu kan du bestille:

  • 2 nr. af Gør Det Selv + Damprenser for 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.
  • 5 nr. af Gør Det Selv + Damprenser for 199 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 248 kr.
  • 10 nr. af Gør Det Selv + Damprenser for 399 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 448 kr.

Damprenser

Slut med at bruge knofedt og kradse rengøringsmidler. Den kraftige damprenser rengør hurtigt og effektivt med varmt damp.

Damprenseren er genial, når du skal rengøre grillristen, rense havehynderne eller bilsæderne, vaske vinduerne eller bare gøre rent svært fremkommelige steder. Dampen bliver skudt ud af damprenseren med et arbejdstryk på op til 3,5 bar og en temperatur tæt på 100 grader. Det sikrer en hurtig og effektiv rengøring, og det er helt uden brug af rengøringsmidler.

Den varme damp fjerner uden problemer fedt og snavs, og efterlader et imponerende resultat.

Det kraftige tryk gør det muligt at komme helt ind i alle vanskelige sprækker og folder, hvor det kan være svært at komme til med klude eller andre rengøringsartikler.

Ud over rengøring er damprenseren også oplagt at bruge, hvis du vil desinficere kontaktflader i boligen. Brug den på dørhåndtag, armaturer, møbelgreb eller andre steder med menneskelig kontakt. Det varme damp dræber effektivt alle bakterier.

Damprenseren er robust og udført i en kraftig aluminiumslegering, der gør den sikker i brug og velegnet til damp under højt tryk. Derudover er damprenseren udstyret med sikkerhedsventil, der sikrer, at hvis trykket bliver for højt, bliver det udlignet automatisk.

Damprenseren bliver leveret med en stor tilbehørspakke til de forskellige opgaver:

  • Børstedyse
  • Forlængerdyse
  • Vinkeldyse
  • Fleksibel forlængerdyse
  • Mundstykke til spejl og vindue
  • Fladt mundstykke m/bomuldsklud

Værdi: 349 kr.

Find dit tilbud på et Gør Det Selv abonnement her