I FORM + Den ultimative elastikpakke

Styrketræning, maveøvelser, poweryoga, løb eller lange gåture …

Uanset hvordan du træner, finder du masser af inspiration i det I FORM – vi fortæller om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, gladere og sundere. Du får også at vide, hvordan maden påvirker din krop og dit humør, og hvordan du kan øge dit velbefindende ved at spise rigtigt.

Du kan nu bestille:

  • 3 nr. af I FORM + Den ultimative elastikpakke for 149 kr. inkl. levering. 

Den ultimative elastikpakke

Værdi: 299kr

Få en stærk, slank og tonet krop med elastikker fra Active Fit.

Vil du gerne træne derhjemme? Men mangler du de rigtige redskaber og øvelser til at gøre træningen effektiv? Så er den ultimative elastikpakke det perfekte valg til dig:

Din elastikpakke indeholder:

Geniale elastikker: Du får 5 elastikker af forskellig styrke, så du kan øge din belastning i takt med, at du bliver stærkere – præcis ligesom i fitnesscentret.

Tilbehør: 1 døranker til at spænde fast i døren, 2 ankelstropper med velcrolukning, 2 håndtag du kan hægte fast i elastikkerne samt en smart taske, så du let kan have det hele med rundt.

3 træningsprogrammer på video: Du får adgang til 3 træningsprogrammer på video, der styrker og toner hele din krop. Vores træner viser præcis, hvilke øvelser du skal lave – du skal blot følge med. Og med I FORMs app kan du nemt caste videoerne op på fjernsynet, så du kan følge med hjemme i stuen.

Uanset om du er begynder eller øvet, kan elastikker give dig synlige resultater af din træning. Du skal blot bruge en dør og lidt plads omkring dig, så har du dit eget fitnesscenter – nemmere bliver det ikke. Derudover er de skånsomme, hvis du har skavanker eller skal genoptræne efter en skade.

Specifikationer

5 elastikker:

  • 5x8x1100mm / 4,6kg
  • 5x9x1100mm / 6,8kg
  • 6×9,5x1100mm / 9kg
  • 6x11x1100mm / 13,6kg
  • 8x12x1100mm / 18,2kg

2x håndtag

2x ankelstropper med velcrolukning

1x døranker

Taske til opbevaring af udstyret

Bestil I FORM og Den ultimative elastikpakke her