Illustreret Videnskab + Mitilux kikkert + guide til stjernehimlen (abonnement tilbud)

Bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig. Tag med på opdagelsesrejse – fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs.

Nu kan man bestille:

  • 2 nr. af Illustreret Videnskab + Mitilux kikkert + guide til stjernehimlen for 99,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. 
  • 6 nr. af Illustreret Videnskab + Mitilux kikkert + guide til stjernehimlenfor 199,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. 
  • 12 nr. af Illustreret Videnskab + Mitilux kikkert + guide til stjernehimlen for 299,50  kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. 

Mitilux kikkert


Værdi 850 kr.


Kom tæt på stjernehimlen med en præcis og kraftig kikkert

Der er 384.000 km til Månen og 588 millioner kilometer til Solsystemets gasgigant, Jupiter. Men du kommer overraskende tæt på med vores kraftige Mitilux kikkert.

Månens meteorkratere og bjergkæder toner tydeligt frem, når du retter den flerlagsbehandlede optik og indstiller det ekstremt præcise fokus på vores trofaste følgesvend. En objektivdiameter på 44 mm sikrer et klart udsyn under de fleste forhold, og med den modstandsdygtige og gribefaste gummibeklædning skal du ikke frygte at tage kikkerten med ud i natten.

Kikkerten forstørrer 8 gange, og faktisk har du mulighed for at skimte Jupiters fire største måner danse omkring planeten – på samme måde som Galileo Galilei, der opdagede månerne tilbage i 1610. Du kan også spotte Merkurs faser – dvs. halvdelen af planetens natside og dagside – og kikkertens særligt lange øjenafstand gør det behageligt at observere himmelfænomenerne i længere tid af gangen.
Endelig kommer kikkerten med en taske, halsrem og linsebeskytter, og vægten er kun 727 g – ideelt til de magiske aftenture under stjernehvælvet.

Vælg et abonnement tilbud på Illustreret Videnskab her