Illustreret Videnskab + Støjreducerende bluetooth hovedtelefoner

Illustreret Videnskab

Bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig. Tag med på opdagelsesrejse – fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs.

Nu kan man bestille:

  • 2 nr. af Illustreret Videnskab + Støjreducerende bluetooth hovedtelefoner for 69,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.
  • 6 nr. af Illustreret Videnskab + Støjreducerende bluetooth hovedtelefoner for 169,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 209 kr.
  • 12 nr. af Illustreret Videnskab + Støjreducerende bluetooth hovedtelefoner for 299,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 339kr.

Støjreducerende bluetooth hovedtelefoner

Støjreducerende bluetooth hovedtelefoner

– Fordyb dig uanset hvor du befinder dig

Fremragende aktiv støjreduktion

Behagelig at have på i mange timer

Holder batteri i op til 20 timer

Støj kan være en stor belastning, når vi skal koncentrere os og holde fokus i længere tid, om det så er på arbejdet eller i fritiden. Det nye BPM Active Noise Cancelling headset reducerer kraftigt for al støjen omkring dig uden din musik eller lydbog bliver overdøvet af andre.

Hovedtelefonerne har en letvægts over-ear pasform, som omslutter hele øret, så du kan have det på hele dagen. Smart sammenklappeligt design lige til at have med i tasken.

Lyt til din musik, lydbøger, podcast med lige det lydniveau, der passer til dig – perfekt til rejser, arbejdet og livet på farten.

Værdi: 699 kr.

Få et tilbud på et Illustreret Videnskab abonnement her