Komputer for alle + Bluetooth gimbalstabilisator

Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Som abonnent på Komputer for alle, får du 50 GB gratis backup, mulighed for gratis at oprette din egen hjemmeside samt adgang til vores populære “Spørg os forum”, hvor du kan få råd, hjælp og vejledning af vores faste eksperter.

Nu kan du vælge mellem: 

2 nr. af Komputer for alle + Bluetooth gimbalstabilisator for 119,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.

Bluetooth gimbalstabilisator till mobiltelefonen

Værdi: 649 kr.

Smart gimbal-stabilisator til mobiltelefonen

  • Optager flotte videoer helt uden rystelser
  • Kan fjernbetjenes via Bluetooth
  • Fungerer også som stativ til billeder og video
  • Nem at have med på turen
  • Nu er det endelig slut med rystede og uskarpe billeder og videoer lavet med telefonen. Løsningen er denne smarte gimbal-stabilisator, som er eminent til at holde din smartphone i ro, når du filmer. Du får flotte optagelser i glidende bevægelser og helt uden rystelser.

Placér blot din telefon i holderen øverst på gimbal-stabilisatoren, og tænd for den indbyggede lydløse motor.

Gimbal-stabilisatoren finder nu automatisk balancen med din telefon og sikrer, at den altid holder sig stabil, mens du bevæger dig, uanset om skærmen er vandret eller lodret. Gimbal-stabilisatoren kan udvides i længden, så du fx kan filme dig selv og dine omgivelser på ferien. En lille smart fjernbetjening giver mulighed for at tage stillbilleder eller video på afstand af telefonen, så du selv kan komme med på billederne, eller hvis du vil fjernbetjene kameraet for at komme tæt på fx dyr.

Få et Komputer for alle abonnement tilbud her