National Geographic + Hi-fi-hovedtelefoner med Bluetooth

National Geographic er bladet, der brænder for at vise dig vores fantastiske verden. Få et indblik i forskningens seneste opdagelser, og læs spændende reportager om nutidige og historiske verdens-begivenheder.

 

Nu kan man bestille:

3 nr. af National Geographic + Hi-fi-hovedtelefoner med Bluetooth for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.

 

6 nr. af National Geographic + Hi-fi-hovedtelefoner med Bluetooth for 199,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 249 kr.

 

12 nr. af National Geographic + Hi-fi-hovedtelefoner med Bluetooth for 399,50 kr. + 49,50 kr.

i porto og eksp. I alt 449 kr.

 

 

Hi-fi-hovedtelefoner med Bluetooth

Enestående, trådløs lyd af høj kvalitet hver dag.

Med disse hi-fi-hovedtelefoner overføres lydsignalet helt tydeligt via Bluetooth 4.1. De anvender desuden NFC-teknologi, som giver lynhurtig opkobling til din bærbare enhed, og har en imponerende batteritid og afliver dermed myten om, at trådløs lyd er dårlig.

 

Støjdæmpning med cVc® gør, at du kan nyde din musik eller podcast med ægte hi-fi-lyd med en fremragende dynamisk bas og uden generende baggrundslyd.

Det elegante og minimalistiske design i robuste kvalitetsmaterialer opfylder selv de højeste designkrav. Høj komfort med lav vægt og bløde ørepuder. Det medfølgende kabel kan anvendes, hvis batteriet mod forventning skulle blive afladet.

Bluetooth®-spilletid: op til 18 timer

Standby: op til 360 timer

 

Værdi 899 kr.

Bestil et abonnement på National Geographic her