Abonnement tilbud: Illustreret Videnskab + 360 graders overvågningskamera

Illustreret Videnskab

Bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig. Tag med på opdagelsesrejse – fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs.

Nu kan man bestille:

  • 2 nr. af Illustreret Videnskab + 360 graders overvågningskamera for 99,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 139 kr.
  • 6 nr. af Illustreret Videnskab + 360 graders overvågningskamera for 199,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 239 kr.
  • 12 nr. af Illustreret Videnskab + 360 graders overvågningskamera for 299,50 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 339 kr.

360 graders overvågningskamera

Hold øje med dit hjem fra din smartphone!

360° vinklen giver fuldt overblik over hvad der sker i rummet

Motion detection, giver besked på din smartphone ved indbrud

Nu er det slut med at bekymre dig, når du forlader dit hjem. Hold øje med ubudne gæster eller kæledyr, som er alene hjemme, med et praktisk 360 graders overvågningskamera.

IP-overvågningskameraet giver dig en større sikkerhed og tryghed, når du er væk hjemmefra. 360° vinklen sørger for, at du har fuldt overblik over, hvad der sker i rummet. Kameraet har indbygget bevægelsessensor, som automatisk registrerer hvis noget bevæger sig foran linsen. Du kan endda indstille kameraet til at give dig besked på din smartphone, når det registrerer bevægelse. Ved at indsætte et hukommelseskort af typen MicroSD i kameraet, kan appen på din telefon afspille optagede videoer.

Kameraet er flot og funktionelt designet og har kun ganske få fysiske knapper og tilslutninger. Det er let at kontrollere overvågningskameraet, da du styrer alle funktioner fra en tilhørende app på din smartphone. Virker både på iPhone og Android-telefoner.

Værdi: 599 kr.

Bestil at abonnement på Illustreret Videnskab her og få en gave