Gør Det Selv + Kombilaser – abonnement

Gør det selv- Nordens bedste gør det selv-blad!

Gør det selv-folket har det sjovere end andre mennesker. De får masser af arbejdsglæde, og de sparer en masse håndværkerudgifter. Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan – trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang – vi er med dig hele vejen.

Netop nu kan du bestille:

2 nr. af Gør Det Selv + Kombilaser for 79 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 128 kr.

5 nr. af Gør Det Selv + Kombilaser for 199 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 248 kr.

10 nr. af Gør Det Selv + Kombilaser for 399 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 448 kr.

Kombilaser

Den nye kombilaser i velkendt Tech Pro kvalitet er et genialt lille stykke værktøj, der gør arbejdet nemmere og sikrer, at ophængning og montering bliver fuldstændig snorlige, ligegyldig hvad du skal lave.

– Hvis du fx skal hænge billeder op på to forskellige vægge, så sikrer den vandrette laserstråle, at overkanterne kommer til at flugte.

– Hvis du skal montere en indfatning omkring en dør, kan du styre efter den lodrette laserstråle og være helt sikker på, at indfatningen kommer til at sidde fuldstændig lodret.

– Skal du sætte fliser på væggen, går det legende let med krydslaseren, fordi du på samme tid har helt styr både på de lodrette og de vandrette fuger.

– Udover laserfunktionerne er der også tre libeller i kombilaseren; en lodret, en vandret og en 45 grader-libelle. De er en stor hjælp til alle former for ophængning.

– I den ende af kombilaseren gemmer der sig 2,5 meter målebånd af stål. Målebåndet er let at rulle ud og takket være en kraftig fjeder, suser det ind igen, når du er færdig med at bruge det.

– I bunden af kombilaseren er der en 15 cm lang stållineal, du kan bruge til at skære efter.

Kombilaseren har nogenlunde samme størrelse som en sammenfoldet tommestok og passer derfor lige ned i lommen på arbejdsbukserne. Det betyder, at du altid har den ved hånden, og derfor kommer du til at bruge laserfunktionerne langt oftere, end hvis du først skal ind i værkstedet og finde en laser frem.

– Kombilaseren leveres med et multijusterbart stativ, der kan fastlåses i alle tænkelige vinkler.

– Der medfølger batterier, så kombilaseren er klar til brug, når du modtager den. I æsken ligger der oveni købet et sæt ekstra batterier.

Værdi: 299 kr.

Få et abonnement på Gør Det Selv her