Aktiv Træning + Diadora løbejakke

AKTIV TRÆNING er din genvej til et sundt og aktivt liv. Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form og sørger for, at du får det maksimale ud af din træning, uanset hvilken form for motion du dyrker. Aktiv Træning giver dig også masser af gode råd om kost, og du får altid tests og anmeldelser af det nyeste træningsudstyr.

 

Nu kan du bestille: 

6 nr. af Aktiv Træning + Diadora løbejakke for 199,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 249 kr.

 

3 nr. af Aktiv Træning + Diadora løbejakke for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.

 

Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement og kan til enhver tid opsige det. Aktiv Træning udkommer 12 gange om året.

 

Diadora løbejakke

Nu kan du løbe gennem blæsten uden at skulle bekymre dig om at fryse undervejs. Denne løbejakke fra Diadora er nemlig skabt til de blæsende dage, som der jo er en del af her i Norden. Jakken kan lynes højt op i halsen, så du ikke fryser omkring nakken. Derudover er den forsynet med mesh-paneler i nakken, under armene og ned ad ryggen, hvilket giver en naturlig udluftning, så du ikke koger over på løbeturen. Derudover giver panelerne jakken en super mobilitet og bevægelighed, da der ikke er noget værre end at slås med en jakke med dårlig pasform, når man løber. Af samme årsag har jakken elastik ved håndleddene og en snøre i livet, så du kan spænde den tæt til kroppen.

På brystet er Diadoras jakke udstyret med en skrå lomme. Her kan du opbevare en nøgle, kreditkort eller en mobiltelefonen, uden at det får jakken til at svinge rundt ude af kontrol. Lommen er desuden udstyret med et lille hul på indersiden, hvor du kan føre kablet fra dine høretelefoner igennem. Endelig har jakken reflekser på fronten, siden og på ryggen, så du bliver set, når du løber i mørket. Aktiv Træning har testet jakken til et blæsende marathonløb, og vi kan kun sige, at vi er superglade for den – og det er vi sikre på, at du også bliver.

 

Specifikationer:

Vindtæt: Ja

Lommer: 1 stiklomme m. lyn

Reflekser: På front, På ryg

Lynlås: Full zip

Pasform: Normal fit

Vaskeanvisning: 30 grader, Må ikke tumbles

Materiale: Shell: 100% Polyester: Lining: 97% Polyester, 3% Elastan

Bestil dit abonnement på Aktiv Træning her