Bil Magasinet + N´arctic fiberjakke

Bil Magasinet handler om biler. Kort og godt. Om at købe bil og om at leje bil, men først og fremmest om at have det sjovt med sin bil. Bladet kommer rundt om det hele og skriver altid med en glødende entusiasme. Bil Magasinet er Danmarks bilblad nummer 1, uanset om du går efter de hurtige nyheder, de eksotiske features eller de grundige tests. Magasinet tager altid udgangspunkt i læserne, og leverer hver måned markedets største og mest grundige testsektion, hvor der gives bud på de bedste køb, samt dybdegående brugt-test af særligt interessante biler.

 

Nu kan man bestille 3, 8 eller 12 numre af Bil Magasinet og få en Nano-softshelljakke:

 

2 nr. af Bil Magasinet + N´arctic fiberjakke for 69 kr. + 39 kr. i porto og eksp. I alt 108 kr.

 

3 nr. af Bil Magasinet + N´arctic fiberjakke for 129 kr. + 39 kr. i porto og eksp. I alt 168 kr.

 

12 nr. af Bil Magasinet + N´arctic fiberjakke for 439 kr. + 39 kr. i porto og eksp. I alt 478 kr.

 

 

Om præmien: N´arctic fiberjakke 

Varm og superlet forårs- og efterårsjakke, perfekt til de lange gåture og andre udendørsaktiviteter. Jakken har et slidstærkt ribstop-system med fiberfyld, som giver en lav vægt og god isoleringsevne og holder dig varm på hele turen. Ydermaterialet er vind- og vandafvisende, så du kan stå imod mindre byger og blæsevejr.

Jakken er mørkeblå og har elastisk kant på underkant i livet og ved ærmerne, som giver en behagelig tætsiddende pasform. Jakken har desuden to håndlommer, samt brystlomme med lynlås i grå detaljer og en lille krave, så din hals og nakke også er dækket. Fås i str. M, L og XL.

 

Hold varmen og nyd de råkolde efteråsdage med denne lækre fiberjakke.

 

Værdi: 649,-

Få dit tilbud på Bil Magasinet her