Aktiv Træning + Vintertræningspakke med LED reflekser

AKTIV TRÆNING er din genvej til et sundt og aktivt liv. Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form og sørger for, at du får det maksimale ud af din træning, uanset hvilken form for motion du dyrker. Aktiv Træning giver dig også masser af gode råd om kost, og du får altid tests og anmeldelser af det nyeste træningsudstyr.

 

Nu kan du bestille: 

2 nr. af Aktiv Træning + Vintertræningspakke med LED reflekser for 69,50 kr. + 29,50 kr. i porto og eksp. I alt 99 kr.

 

6 nr. af Aktiv Træning + Vintertræningspakke med LED reflekser for 199,50 kr. + 29,50 kr. i porto og eksp. I alt 229 kr.

 

Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement og kan til enhver tid opsige det. Aktiv Træning udkommer 12 gange om året.

 

Vintertræningspakke med LED reflekser

Vinterpakken fra Active Fit består af handsker, hue og en buff, så du kan holde dig varm på de kolde træningsdage. De svedtranspor- terende løbehandsker med reflekslogo giver dig en rigtig god beskyttelse mod vejr og vind. Huen er også i et svedtransporterende stof og tørrer hurtigt. Vinterpakken indeholder desuden en buff, som er et multianvendeligt halsrør.

Derudover får du 2 LED lys reflekser, en til din arm og en til din hæl, de garanterer, at du bliver set på lang afstand. De er gode til vinter- og aftenløbeturen.

Værdi: kr. 400,-

Få et tilbud på Aktiv Træning her