Digital FOTO + Smartwatch (abonnement tilbud)

Digital FOTO er det eneste magasin, der dækker digitalfotografering fra A-Z. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf, får du masser af inspiration, vejledning og tips og tricks til at få perfekte digitale billeder.

Hvert nummer er fyldt med inspiration, interviews med de bedste fotografer, guideartikler der viser, hvordan man tager fantastiske billeder, kurser i billedbehandling, test af kameraer, objektiver og andet fotogrej, brevkasse og meget mere.

Netop nu kan du bestille:

2 nr. af Digital FOTO + Smartwatch 59 kr. + 49 kr. porto og eksp. I alt 108,00 kr. 

8 nr. af Digital FOTO + Smartwatch for 299 kr. + 49 kr. porto og eksp. I alt 348,00 kr.  

Smartwatch med fotofunktion og masser af intelligente funktioner


Bliv klogere på din fysiske aktivitet, og få masser af motivation til en aktiv livsstil med dette smartwatch med fotofunktion. Uret måler live dine daglige skridt, tilbagelagte distance og forbrændte kalorier. Du kan nemt følge med i din udvikling på uret eller via appen Sports+ på din telefon. I appen kan du også følge din udvikling over tid og på den måde sikre, at du holder dig sund og rask.

Den indbyggede fotofunktion gør det muligt at tage billeder i helt nye og spektakulære situationer. Du kan nemlig fjernstyre kameraet i din telefon via dette smartwatch. Du kan placere telefonen ved fx foderbrættet i haven og så fjernstyre kameraet på afstand med den indbyggede Bluetooth-forbindelse i uret uden at forstyrre fuglene.

Den smarte Bluetooth-forbindelse betyder også, at du kan modtage notifikationer direkte på uret, når din telefon ringer eller du modtager beskeder, fx sms eller på Facebook – selv når telefonen ligger i tasken, i lommen eller i et andet rum.
Smartwatch med fotofunktion byder også på tid, dato, alarm, lys og stopursfunktion.
• Tracker skridt, distance og forbrændte kalorier.
• Kan fjernbetjene kameraet i din telefon.
• Kan modtage notifikationer ved opkald, sms, Twitter etc.
• Har tid, alarm, lys og stopursfunktion.
Specifikationer:
• Bluetooth
• Pedrometer, som måler skridt, km og miles.
• Vandtæt – 5,0 ATM.

Værdi: 449,-

Få et tilbud på et Digital Foto abonnement her