Illustreret Videnskab + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen

Illustreret Videnskab

Bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig. Tag med på opdagelsesrejse – fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs.

Nu kan man bestille:

2 nr. af Illustreret Videnskab + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen for 139 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. 

6 nr. af Illustreret Videnskab + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen for 199 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. 

12 nr. af Illustreret Videnskab + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen for 299  kr. + 39,50 kr. i porto og eksp. 

Bluetooth gimbal til mobiltelefonen

Smart gimbal-stabilisator til mobiltelefonen

Optager flotte videoer helt uden rystelser

Kan fjernbetjenes via Bluetooth

Fungerer også som stativ til billeder og video

Nem at have med på turen

Nu er det endelig slut med rystede og uskarpe billeder og videoer lavet med telefonen. Løsningen er denne smarte gimbal-stabilisator, som er eminent til at holde din smartphone i ro, når du filmer. Du får flotte optagelser i glidende bevægelser og helt uden rystelser.

Placér blot din telefon i holderen øverst på gimbal-stabilisatoren, og tænd for den indbyggede lydløse motor. Gimbal-stabilisatoren finder nu automatisk balancen med din telefon og sikrer, at den altid holder sig stabil, mens du bevæger dig, uanset om skærmen er vandret eller lodret. Gimbal-stabilisatoren kan udvides i længden, så du fx kan filme dig selv og dine omgivelser på ferien.

En lille smart fjernbetjening giver mulig for at tage stillbilleder eller video på afstand af telefonen, så du selv kan komme med på billederne, eller hvis du vil fjernbetjene kameraet for at komme tæt på fx dyr.

Værdi: 649 kr.

Få et tilbud på et Illustreret Videnskab abonnement her